Behandelingen

Behandelingen

Een behandeling bij Touched by Mirjam bestaat uit een (kennismakings)gesprek, (massage)therapie en healing. We gaan onderzoeken hoe het komt dat je deze klachten hebt, hoe ze zijn ontstaan, hoe ze in je lichaam voelen, wat je er aan kunt doen dat deze klachten verminderen of zelfs verdwijnen.
Na de behandeling krijg je een glaasje water en we bespreken hoe je de behandeling ervaren hebt en wat je er aan kunt doen om de balans vast te houden.

Na de behandeling
Ieder mens is uniek en ieder mens reageert anders op een behandeling. Na de behandeling kunnen de volgende verschijnselen optreden: rust en kalmte voelen, meer in contact met jezelf zijn, het koud hebben, het warm hebben, vermoeid zijn, stijfheid in de spieren en gewrichten voelen, actief zijn, emotioneel zijn, slaperig zijn en/of hoofdpijn.
Iedere reactie is een teken dat de helende energie zijn werk doet met je lichaam, emoties en je geest.
Het is goed om na de behandeling veel water te drinken om de afvalstoffen gemakkelijker af te kunnen voeren, ongeveer 1,5 tot 2 liter. Het komt vaak voor dat je tot een paar dagen na de behandeling vaker naar het toilet gaat om afvalstoffen kwijt te raken.

Pijn
Pijn is een alarmsignaal dat aangeeft dat het lichaam aandacht nodig heeft. Ernstige pijn is altijd een teken dat direct medische hulp/zorg nodig is. Pijn kan lichamelijke of emotionele oorzaken hebben en wordt verergerd door spanning, vermoeidheid, stress en angst.
Door spanningen te verlichten en de circulatie te verbeteren, wordt de pijn verlicht. Dit kan bijvoorbeeld met een massage.
Bij twijfel, altijd een arts raadplegen!

De behandelingen die door Touched by Mirjam gegeven worden zijn:
24005 Natuurgeneeskundige behandeling
24513 Lichaamsgerichte psychotherapie

Ik ben aangesloten bij de beroeps- en belangenorganisatie CAT (Complementair Aanvullende Therapeuten)
Mijn CAT-therapeutnummer is: CM2796-07-11-19 en ik ben therapeut level 5