Energetische Therapie

Energetische massage
Energetische massage is een natuurlijke manier om je lichaam van stress te bevrijden. Deze massage richt zich op het losmaken van fysieke blokkades zoals in de spieren, het lymfesysteem, de bloedsomloop, de ademhaling. Maar ook blokkades in energetische stroming zoals in de meridianen en de chakra’s worden los gemaakt. De energetische massage is er vooral op gericht om de energie weer te voelen en deze te laten stromen. De massage is een zachte en contactvolle manier van aanraken. Zo krijgt het lichaam de tijd om zich te openen en te ontspannen. Je kunt zo beter contact maken met gevoelens en herinneringen in je lichaam.

Door het aanraken van emoties en gedachten wordt het bewustwordingsproces op gang gebracht.

Ook hier wordt weer gewerkt vanuit een holistische visie; de mens als geheel zien zowel op fysiek, emotioneel en mentaal niveau. Alles is met elkaar verbonden. Een klacht of ziekte geeft aan dat de balans verstoord is. De behandeling is er op gericht deze balans op alle niveaus te herstellen.

Als je bijvoorbeeld langdurig uit balans bent op het mentale vlak (zoals angsten, piekeren of stress) kan dit leiden tot emotionele onbalans (zoals somber voelen, snel huilen of snel boos worden). Dit kan uiteindelijk lichamelijke onbalans tot gevolg hebben wat voor allerlei lichamelijke ziektes en klachten kan zorgen.

Een energetische behandeling kan te allen tijde worden toegepast. Het is een volstrekt veilige en natuurlijke behandeling.

De mogelijke effecten van een energetische behandeling:
– opheffen van aanwezige emotionele blokkades in het lichaam
– vrijkomen van onderdrukte emoties en gevoelens
– in balans brengen van het lichaam en haar functies
– pijnverlichting
– spanning verminderen
– angsten verminderen of weg nemen
– het immuunsysteem versterken
– stimuleren en bevorderen van het natuurlijke zelfgenezend vermogen
– balans van chakra’s en energieën in het lichaam
– verbeterde afvoer van gifstoffen uit het lichaam
– het versterken van de levensenergie
– het verbeteren van intuïtie en vertrouwen
– zelfcompassie, het opnieuw leren houden van jezelf

Sitemap