Huisregels

Afspraken
Behandelingen zijn alleen op afspraak. Afspraken kunnen telefonisch of via de mail of WhatsApp gemaakt worden. Een afspraak via de mail of WhatsApp staat pas vast wanneer je een bevestiging ontvangen hebt. Omdat tijdens de behandelingen de telefoon niet opgenomen wordt, kan het zijn dat je de voicemail krijgt. Spreek deze gerust in, dan wordt je zo snel mogelijk terug gebeld.

Kom op tijd, te laat komen gaat ten koste van de behandeltijd.

Wil je een afspraak afzeggen of verzetten, dan verzoeken wij je ons dit uiterlijk 24 uur van te voren te laten weten. Afspraken die te laat zijn afgezegd of gemist, moeten we helaas in rekening brengen.

Betalingen
Behandelingen worden na afloop bij voorkeur per pin (contactloos) afgerekend. Eventueel contant, via een betaalverzoek of Tikkie.

Tarieven
De tarieven staan vermeld op deze website, prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Vrijgesteld van BTW.

Cadeaubonnen
Deze zijn verkrijgbaar vanaf € 10,00, niet inwisselbaar voor contant geld en  onbeperkt geldig.

Openingstijden
Maandag – Woensdag – Donderdag     9.00 – 17.30 uur
Vrijdag                                                         9.00 – 12.30 uur
Op dinsdag, zaterdag en zondag is de praktijk gesloten.

Eerste behandeling
Bij een eerste afspraak zal er eerst een anamnese (= intakegesprek) en eventueel een inspectie van het lichaam plaatsvinden. Dit zal ongeveer 15 minuten in beslag nemen. Vooraf wordt afgesproken of, wat en hoe er behandeld wordt. Handdoeken e.d. hoef je niet mee te nemen. Deze worden door de praktijk verzorgd.

Kleding
Over het algemeen kun je gewoon prettig zittend ondergoed dragen. Dit blijft overigens tijdens de behandeling aan. Voor de dames: het liefst een bh met een sluiting aan de achterkant. In het geval van een massage van de benen kun je het beste een gewone slip of een string dragen en niet een onderbroek/short met lange pijpjes.

Hygiëne
Uiteraard wordt er grote waarde gehecht aan een goede hygiëne, voor jou en voor de therapeut. Wil je opgefrist (het liefst gedoucht) aan de massagetafel verschijnen?

Privacy en behandelovereenkomst
Je dient op de hoogte te zijn van én akkoord te gaan met de behandelovereenkomst én het privacyreglement.

Goed om te weten
In principe werkt een alternatieve therapeut met fysiek gezonde mensen
Een alternatieve therapeut is geen arts of fysiotherapeut en is dus niet bevoegd om diagnoses te stellen.
Een alternatieve therapeut zal nooit adviseren om te stoppen met medicatie of deze aan te passen.
Een behandeling door een alternatieve therapeut is niet bedoeld als een alternatief voor een medisch advies of behandeling van de reguliere zorg.

Er mag niet gerookt worden in de wacht- en praktijkruimte.
Graag je telefoon uitzetten tijdens de behandeling!

Disclaimer:
Touched by Mirjam is niet verantwoordelijk/aansprakelijk te stellen voor materiële en/of immateriële schade ontstaan voor, tijdens en/of na de behandeling.
Touched by Mirjam is niet verantwoordelijk voor letsel als gevolg van niet volledige of verkeerde informatie dan wel verzwijgen van medische gegevens zoals lichamelijke en/of geestelijke aandoeningen, blessures en/of medicijngebruik.
Touched by Mirjam behoudt zich het recht cliënten te weigeren indien deze onder invloed zijn van alcohol, geestverruimende middelen o.i.d..
Wanneer u zich laat behandelen bij Touched by Mirjam, dan is dit geheel op eigen risico.

Sitemap