Over Touched by Mirjam

Touched by Mirjam is een praktijk voor holistische behandelingen. Holistisch betekent dat je naar de hele mens kijkt en niet alleen naar de symptomen. Een mens bestaat niet alleen uit zijn fysieke lichaam, maar heeft ook een ziel en een geest. Dat betekent dat de behandelingen behalve op lichamelijk gebied, ook op emotionele, mentale en spirituele vlakken verlichting kunnen brengen.

De symbolische betekenis van de lotusbloem is de ‘groei naar verlichting’. De lotusbloem nestelt zich in de modder onder water en groeit dan heel krachtig naar het licht toe, waarna wij een prachtige bloem kunnen waarnemen op het water. Dit proces kunnen wij ook als mens doormaken, zie dan de modder als onwetendheid en lijden en naarmate je groeit wordt je wijzer en als eenmaal de verlichting is behaalt, straal je net als die prachtige lotusbloem.

Touched by Mirjam was eerder bekend onder de namen De Kempen Massage (en Pedicure) en De Kempen Natuurlijk. Ik vind dat de naam Touched by Mirjam beter bij mijn behandelingen past. Je wordt (aan)geraakt, doordat je voelt, ontspant, blokkades opruimt en meer in balans komt, wordt je je bewust van allerlei onderliggende oorzaken van je klachten waardoor heling plaats vindt. Je zelfgenezend vermogen wordt gestimuleerd.

OVER MIRJAM  –  HUISREGELS  –  ALGEMENE VOORWAARDEN  –  PRIVACY  –  BEHANDELOVEREENKOMST  –  KLACHTEN  –  BEROEPSCODE  –  TOESTEMMINGSFORMULIER MINDERJARIGE  –  OPLEIDINGEN EN CURSUSSEN

Sitemap