Mijn naam is Mirjam van der Linden-Vromans (1967), geboren en getogen in Duizel (gemeente Eersel) en vanaf 1990 woon ik in Bergeijk. Ik ben getrouwd, moeder van twee volwassen dochters en “het vrouwtje” van twee zwarte labradors.

Tijdens en na de deeltijdopleiding HEAO-MER aan de Fontys in Eindhoven, ben ik vele jaren werkzaam geweest als officemanager. Hoewel dit een afwisselende baan was, begon er een tijd geleden toch iets te knagen. Daarom heb ik in 2008 mijn NGS-diploma sportmassage behaald. Door de cursus sportmassage ben ik geïnteresseerd geraakt in massages, de gezondheid en het welbevinden van mensen en alles wat er bij hoort.

Daarna heb ik diverse opleidingen gevolgd, waaronder de opleiding HBO Massagetherapeut bij Zonnevlecht Opleidingen in Vlijmen. Eind 2017 heb ik de combi-opleiding Medische Basiskennis en Psycho- Sociale Basiskennis (voldoet aan de PLATO-eindtermen) aan de Energieschool in Den Bosch afgerond. Hierdoor kan ik cliënten op nog meer manieren ondersteunen om verlichting van en inzicht in hun klachten te krijgen. Tijdens de therapeutenopleiding heb ik geleerd om holistisch te denken en te handelen; de mens als geheel benaderen en niet alleen de ziekte/klacht.

Omdat mijn passie toch echt bij (massage)behandelingen ligt, heb ik per 1 juni 2014 mijn vaste baan opgezegd om me helemaal te kunnen storten op mijn massagepraktijk.

Ook op het energetische en spirituele gebied heb ik een flinke ontwikkeling doorgemaakt. Vanaf half 2019 kun je bij Touched by Mirjam ook terecht voor Z.E.I.N.-therapie

Als je een klacht hebt over mijn behandelingen waar we samen niet uit komen, klik dan hier om te kijken wat je kunt doen.

Wil je weten hoe ik met je gegevens en privacy omga, kun je de privacyverklaring hier vinden.