Over Mirjam

 

Mijn naam is Mirjam van der Linden-Vromans (1967). 
Ik ben geboren en getogen in Duizel (gemeente Eersel) en vanaf 1990 woon ik in Bergeijk. Verder ben ik getrouwd en moeder van twee volwassen dochters. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te wandelen met onze twee zwarte labradors en ik handwerk graag, vooral haken. Ook breid ik mijn kennis graag uit met het volgen van cursussen en het lezen van vakliteratuur.

Tijdens en na de deeltijdopleiding HEAO-MER aan de Fontys in Eindhoven, ben ik vele jaren werkzaam geweest als officemanager. Hoewel dit een afwisselende baan was, begon er toch iets te knagen. Daarom heb ik in 2008 mijn NGS-diploma sportmassage behaald. Door de cursus sportmassage ben ik geïnteresseerd geraakt in massages, de gezondheid en het welbevinden van mensen en alles wat er bij hoort.

Daarna heb ik een opleiding gevolgd voor hotstone-therapeut (Hotstone massage gecombineerd met shiatsu). In februari 2014 heb ik de opleiding HBO Massagetherapeut bij Zonnevlecht Opleidingen in Vlijmen afgerond. Ik heb de jaaropleiding Bachbloesem-adviseuse succesvol afgerond. Ook ben ik ingewijd als Reiki-master. Naast deze opleidingen heb ik nog diverse cursussen gevolgd zoals docent mindfulness en meridiaanmassage. Klik hier als je meer over de door mij gevolgde opleidingen/cursussen wil weten.
Eind 2017 heb ik de combi-opleiding Medische Basiskennis en Psycho- Sociale Basiskennis (voldoet aan de PLATO-eindtermen) aan de Energieschool in Den Bosch afgerond.
Hierdoor kan ik cliënten op nog meer manieren ondersteunen om verlichting van en inzicht in hun klachten te krijgen. Tijdens de therapeutenopleiding heb ik geleerd om holistisch te denken en te handelen; de mens als geheel benaderen en niet alleen de ziekte/klacht. De mens is een fysieke, psychische, emotionele en spirituele eenheid. Er moet dus van alle kanten naar een klacht gekeken worden. 

Omdat mijn passie toch echt bij (massage)behandelingen ligt, heb ik per 1 juni 2014 mijn vaste baan opgezegd om me helemaal te kunnen storten op mijn massagepraktijk.

Ook op het energetische en spirituele gebied heb ik een flinke ontwikkeling doorgemaakt, daarom wordt de behandeling voortaan afgesloten met een healing om de behandeling completer te maken.

Eind oktober 2021 heb ik de jaaropleiding Hypnotherapeut/-coach bij Zonnevlecht Opleidingen afgerond. Door deze opleiding heb ik niet alleen veel kennis opgedaan over hypnotherapie maar ook veel aan persoonlijke ontwikkeling gedaan om een nog betere therapeut/coach te worden.

 

 

Sitemap