Contact

Adres
Touched by Mirjam
Schutsboom 65
5571 MR BERGEIJK

Afspraken
Behandelingen zijn alleen op afspraak. Afspraken kunnen telefonisch, via WhatsApp/Signal of per mail gemaakt worden. Een afspraak via WhatsApp/Signal of per mail staat pas vast wanneer je van mij een bevestiging ontvangen hebt. Omdat ik tijdens de massages/behandelingen de telefoon niet opneem, kan het zijn dat je de voicemail krijgt. Spreek deze gerust in, dan bel ik je zo snel mogelijk terug.
Telefoon: 06-10499844 of 0497-572920. Mailen kan naar: info@touchedbymirjam.nl

Annuleren
Wil je een afspraak afzeggen of verzetten, dan kan dat kosteloos tot 24 uur van te voren. Afspraken die te laat zijn afgezegd of gemist moeten we helaas in rekening brengen.

Betalingen
Behandelingen worden na afloop bij voorkeur per pin (contactloos) betaald. Eventueel contant of via een betaalverzoek of Tikkie.

Openingstijden
Maandag, woensdag en donderdag: 9.00 – 17.30 uur
Dinsdag en vrijdag: 9.00 – 12.30 uur
Zaterdag en zondag is de praktijk gesloten.

De praktijk heeft een wachtruimte en bevindt zich op de begane grond met een eigen ingang. De praktijk is toegankelijk voor mindervaliden echter is het aanwezige toilet hier niet op aangepast. Er is voldoende parkeergelegenheid en een bushalte op loopafstand.

Complementaire Kwaliteitstherapeut
CAT-vergoedbare therapeut
RBCZ licentie
Agb-code zorgverlener
Agb-code praktijk

KvK: 52538877
BTW-id: NL001695872B78
IBAN: NL72RABO0121473023

De afspraak kan niet doorgaan als je (of een huisgenoot) last hebt van één of meer van onderstaande klachten:
(neus)verkoudheid, hoesten, kuchen of niezen, loopneus, keelpijn, verhoging (tot 38 graden) of koorts (meer dan 38 graden), kortademigheid, hoofdpijn, branderige ogen, moeheid, je ziek voelen, diarree. Pas nadat je 24 uur klachtenvrij bent, kan de afspraak weer doorgaan.
Als je tot een kwetsbare groep behoort (zoals gedefinieerd door het RIVM), dan graag eerst met de huisarts overleggen of een massage op dit moment goed voor je is.